Muurattu takka lämmittää kodin

Muuraustyö Janne Kärkkäinen Kiuruvedeltä muuraa takat ja tulisijat ammattitaidolla ja luotettavasti Pohjois-Savon alueella.

Miksi valita takka?

Takka on tunnelmallinen pientalon lisälämmönlähde, joka luovuttaa lämpöä pitkään ja tasaisesti. Tiilen lämmönjohtavuuskyky on pientä ja lämmönvaraus taas suurta. Takka on myös osa kodin sisustusta, ja se voidaan pinnoittaa monin eri tavoin vastaamaan huoneen ja kodin sisustustyyliä.

Muu muurattu tulisija - leivinuuni ja kiuas

Takkojen lisäksi kotiin voidaan rakentaa muitakin tulisijoja. Esimerkiksi leivinuuni on oiva lisä keittiön varustukseen. Leivinuunilla paistat pizzat nopeasti rapeiksi ja haudutat pataruuat hiljalleen yön yli. Puuhellalla taas keität aamupuuron samalla kun lämmität huonetta.

Tiilestä voidaan myös muurata kestäviä kiukaita, oli suosikkisi sitten perinteinen savukiuas, tai kerta- tai jatkuvalämmitteinen puukiuas.

Muurattu pihagrilli

Grillaajien koulukuntia on monia, ja jotkut eivät suostu grillaamaan muulla kuin oikealla, aidolla puuhiilloksella. Pihagrillit ovat tyylikkäitä ja jykeviä pihaelementtejä, jotka kestävät hyvin Suomen sääolosuhteita. Rakenna pihagrillisi ympärille vaikka kokonainen kesäkeittiö!

Kotitalousvähennys

Yksityisasiakkaat voivat saada teetättämästään asunnon kunnossapitotyöstä kotitalousvähennystä. Ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä ostetuista palveluista saa vähentää 45 % arvonverollisesta työn osuudesta. Lue lisää verohallinnon sivuilta.

Yhteydenotot Muuraustyö Janne Kärkkäiselle

Voit ottaa meihin yhteyttä takkoihin ja tulisijoihin liittyen joko soittamalla tai jättämällä viestin yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa