Muuraus- ja laatoitustyöt Pohjois-Savossa

Muuraustyö Janne Kärkkäinen Kiuruvedeltä muuraa ja laatoittaa erikoisetkin kohteet pitkällä kokemuksella Pohjois-Savon alueella. Meiltä saat kaikki työt luotettavasti ja ammattitaidolla! Teemme myös aliurakointia esimerkiksi julkisivumuurauksissa.

Muuraustyöt

Muuraamme kaikkea, mitä vain voi muurata! Kohteen koolla ei ole väliä, teemme niin pienet kodin tulisijat kuin täystiilitalot.

Lue lisää tulisijojen muurauspalvelustamme.

Täystiilitalo

Täystiilitalo on turvallinen ja tunnettu rakennustapa, jonka ominaisuudet eivät tuota yllätyksiä ajan kuluessa. Täystiiliseinä on ominaisuuksiltaan hengittävä ja pitää sisäilman kosteustasapainon oikeana. Tiiliseinä myös kestää hyvin Suomen ilmasto-olosuhteita sekä eristää melua.  

Laatoitustyöt

Laatta on kestävä ja persoonallinen pintamateriaali lattiaan, seinään tai vaikka keittiön välitilaan. Laattapinta kestää kovaakin kulutusta, ja se on helppo pitää puhtaana. Laattoja löytyy loputon valikoima värejä, kuvioita, pintamateriaaleja ja kokoja. Laattojen saumoihin saat valittua myös haluamasi värin. Laatoitamme kaikenkokoiset ja -tyyppiset kohteet. 

Kotitalousvähennys

Yksityisasiakkaat voivat saada teetättämästään asunnon kunnossapitotyöstä kotitalousvähennystä. Ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä ostetuista palveluista saa vähentää 45 % arvonverollisesta työn osuudesta. Lue lisää verohallinnon sivuilta.

Yhteydenotot Muuraustyö Janne Kärkkäiselle

Voit ottaa meihin yhteyttä muuraus- ja laatoitustöihin liittyen joko soittamalla tai jättämällä viestin yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa